Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει στενή φίλη της μητέρας των τριών κοριτσιών

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει στενή φίλη της μητέρας των τριών κοριτσιών

«Η φωνή της Ρούλας ίσα που ακουγόταν όταν με πήρε να μου πει ότι “έφυγε” η Τζωρτζίνα»

Στενή φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας που έχασε τα τρία της παιδιά στην Πάτρα μέσα σε ένα διάστημα 3 χρονών, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», περιγράφοντας τα δικά της βιώματα τόσο με τη μητέρα των παιδιών, όσο και με τη μικρή Τζωρτζίνα.

«Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί 8 χρονών και είχε μυαλό παιδιού 15 χρονών. Μιλούσε και αντιλαμβανόταν τα πάντα. Όταν έπαθε ανακοπή και έμεινε τετραπληγική τα χάσαμε. Μου είχε πολύ αδυναμία, όπως και εγώ. Η Τζωρτζίνα, ακόμα και όταν ήταν σε αυτή την κατάσταση, όταν γελούσε, ξεχνούσαμε τα πάντα», περιέγραψε για το άτυχο κοριτσάκι.

«Η Τζωρτζίνα είχε στεναχωρηθεί πολύ, αλλά είχε αποδεχτεί ότι το αδελφάκι της είναι στον ουρανό»

«Μια βδομάδα πριν το πάθει την είχα πάρει στο γάμο της αδερφής μου. Το παιδί ήταν πολύ χαρούμενο. Είχε χάσει την αδερφούλα της, τη μπεμπούλα, και την είχα πάρει μαζί για να χαρεί το παιδί. Δε φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε. Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι γιατί χόρευε, τραγουδούσε. Από εκείνη τη μέρα μου έχει μείνει το χαμόγελό της, όπως μου έχει μείνει και το πρώτο χαμόγελό της όταν μπόρεσε να αντιδράσει μετά την εγκεφαλική παράλυση που έπαθε, μετά την τετραπληγία. Μόλις της έλεγα “Τζωρτζίνα μου”, χαμογελούσε. Ήταν πολύ στεναχωρημένη για το χαμό της Μαλένας, αλλά είχε αποδεχτεί κατά κάποιο τρόπο ότι το αδελφάκι της είναι στον ουρανό», συνέχισε.

«Την ημέρα που “έφυγε” η Τζωρτζίνα ήταν υποτονική»

«Τη μέρα που “έφυγε” ήταν υποτονική και δεν είχε διάθεση. Την είχα δει σε βίντεο το μεσημέρι και απλά μου χαμογέλασε. Είχα προαίσθημα ότι θα φύγει τις 4 τελευταίες ημέρες. Με ανησυχούσε ότι έκανε συνέχεια επεισόδια στο τέλος, κατάλαβα ότι το παιδί δεν αντέχει άλλο. Πόσο να αντέξει η καρδούλα της. Όταν το παιδί νοσηλευόταν στο Ρίο άκουγα τον ήχο των μηχανημάτων και μου είπε η Ρούλα ότι πέφτει το οξυγόνο της μικρής, και της είπα να φωνάξει τους γιατρούς. Ήταν περίεργο που έπεφτε το οξυγόνο ενώ το παιδί έπαιρνε οξυγόνο. Και μετά το παιδί έπαθε ανακοπή», είπε.

«Η φωνή της Ρούλας ίσα που ακουγόταν όταν με πήρε να μου πει ότι “έφυγε” η Τζωρτζίνα»

«Πήρα τη Ρούλα να δω τι γίνεται, και μου είπε να τρέξω στο Ρίο γιατί το παιδί έπαθε ανακοπή και μεταφερόταν στο Καραμανδάνειο. Με πήρε η Ρούλα όταν βγήκε έξω, να μου πει ότι το παιδί έκανε ένα επεισόδιο αλλά επανήλθε. Αλλά τελικά η Τζωρτζίνα είχε “φύγει”. Όταν την πήρα πίσω τη Ρούλα ίσα που ακουγόταν η φωνή της. Ο Μάνος ήταν χάλια, ράκος», ανέφερε η γυναίκα αναφορικά με το πώς της αποκάλυψε η φίλη της ότι το παιδί τελικά «χάθηκε».

«Η Ρούλα έχει να βγει ένα μήνα από το σπίτι»

«Η Ρούλα δεν έχει και πολλά περιθώρια αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να πάει πουθενά. Έχει ένα μήνα να βγει από το σπίτι, λόγω των αντιδράσεων του κόσμου. Το αν εκφράζει τα συναισθήματά της μέσα στο σπίτι της δεν το ξέρει κανείς. Ήταν σε πανικό η Ρούλα όταν με πήρε να μου πει για το παιδί. Το ότι δεν έβγαινε η φωνή της όταν μου είπε ότι “έφυγε”, λέει πολλά», τόνισε η ίδια.

«Κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στον πόνο. Η Ρούλα ήταν πολύ καλή με τα παιδιά της. δεν ξέρω αν είχαν χωρίσει με το Μάνο, αυτά είναι προσωπικά της οικογένειας. Ελπίζω να τελειώσει αυτή η κατάσταση, να βγει ένα αποτέλεσμα, να ξέρουμε γιατί “έφυγαν” αυτά τα παιδιά», είπε κλείνοντας η φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024