Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πυροδοτεί τη «βόμβα» Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα; Τι είπε ο Τσάβι

Πυροδοτεί τη «βόμβα» Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα; Τι είπε ο Τσάβι

Έγινε τελικά το «μπλαουγκράνα» ταξίδι «αστραπή» στη Γερμανία για τον Έρλινγκ Χάαλαντ; Ο Τσάβι μίλησε…

Δεδομένη θεωρείται πλέον από σχεδόν όλα τα μεγάλα Μέσα του πλανήτη πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ διανύει τους τελευταίους του μήνες στην Ντόρτμουντ, καθώς ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα της καριέρας του και τη μετακίνηση του σε ένα από τα πιο μεγάλα κλαμπ του κόσμου.

Μία από τις ομάδες που έχουν δείξει έντονα το ενδιαφέρον τους είναι η Μπαρτσελόνα. Και μάλιστα οι «μπλαουγκράνα»… φωνάζουν πως θέλουν τον Νορβηγό στην ομάδα τους, με τον Ζουάν Λαπόρτα να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κλείσει την υπόθεση.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν τα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, την περασμένη Τρίτη, ο Τσάβι και ο Τζόρντι Κρόιφ «πέταξαν» στη Γερμανία και μίλησαν με τον ίδιο τον Χάαλαντ, παρουσιάζοντας του το πρότζεκτ που ετοιμάζουν.

Έτσι, ο Τσάβι δεν μπόρεσε να… γλιτώσει και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Έλτσε, κλήθηκε να απαντήσει για το ταξίδι «αστραπή». Ο Ισπανός τεχνικός δεν επιβεβαίωσε τίποτα, ωστόσο ούτε διέψευσε και μάλιστα ανέφερε πως εάν συμβεί κάτι τότε θα ανακοινωθεί, ρίχνοντας έτσι… λάδι στη «φωτιά»!

«Δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει. Δουλεύουμε για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Όταν θα γίνιε κάτι, τότε θα το ανακοινώσουμε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δουλεύουμε για την ομάδα.

Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον παίκτη που δεν θέλει να έρθει εδώ (Μπαρτσελόνα). Όλοι όσοι έχω μιλήσει θέλω να έρθουν στη Βαρκελώνη, δήλωσε ο Τσάβι!

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024