Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η Λιόν με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή.
Η Λιόν ανακοίνωσε ότι θα δώσει 50.000 ευρώ στο γαλλικό τμήμα της UNICEF «για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παιδιών που βιώνουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην Ουκρανία».
Ο γαλλικός σύλλογος ανέφερε επίσης ότι σύντομα πρόκειται να υλοποιηθούν και άλλες δράσεις αλληλεγγύης.
?? OL is committed to giving international aid to Ukraine.@OLfondation will donate €50,000 @UNICEF_france to meet the emergency needs of children, with further actions to be taken soon.
— Olympique Lyonnais ???? (@OL_English) March 4, 2022
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.