Την Πελαγία Καζολέα επέστρεψε πριν από λίγες μέρες από τον Άγιο Δομίνικο και μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες της.
Η παίκτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα Γκουντ και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην συμβίωση στον Άγιο Δομίνικο με τον Σπύρο Μαρτίκα αποκαλύπτοντας πως παίζει ρόλο στο ριάλιτι επιβίωσης.
Πιο συγκεκριμένα, η Πελαγία Καζολέα σημείωσε πως «υπήρχαν άνθρωποι που έδειξαν εξ αρχής ποιοι είναι, άνθρωποι του ριάλιτι οι οποίοι ήρθαν για να παίξουν έναν ρόλο όπως ο Σπύρος Μαρτίκας. Είναι οργανωμένο από πίσω όλο αυτό. Δεν είναι ο εαυτός του, αυτό καθ’ αυτό».
«Θέλει να το παίξει έτσι γιατί πιστεύει ότι αυτό κεντρίζει τους τηλεθεατές, την τηλεόραση. Του αρέσει αυτό και μας το έχει πει».
«Από συγκεκριμένα σημεία που έχουμε κάνει συζητήσεις μού έδωσε πάρα πολύ έντονα να καταλάβω ότι λειτουργεί βάση στρατηγικής, η οποία όμως έχει αρνητικό πρόσημο γιατί πάει να το κάνει φτιαχτό δημιουργώντας θεωρίες και εντυπώσεις» συμπλήρωσε η γοητευτική πρώην παίκτρια του Survivor.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας