Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το θρίλερ της Πάτρας στο Τούνελ: Η μητέρα των παιδιών απαντά για όσα λέγονται για την ίδια

Το θρίλερ της Πάτρας στο Τούνελ: Η μητέρα των παιδιών απαντά για όσα λέγονται για την ίδια

Έδωσε απαντήσεις για όλα όσα την κατηγορούν, για το Σύνδρομο Μινχάουζεν, αλλά και για το λόγο που δεν συνέχισε τη θεραπεία σε ψυχίατρο, όπως της πρότειναν από το νοσοκομείο.

Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, σε μία κατάθεση ψυχής στην Αγγελική Νικολούλη και στο Φως στο Τούνελ, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό πώς έφυγε από τη ζωή και η τελευταία τους κόρη, η Τζωρτζίνα.

Παράλληλα, μιλώντας στο MEGA, έδωσε απαντήσεις για όλα όσα την κατηγορούν, για το Σύνδρομο Μινχάουζεν, αλλά και για το λόγο που δεν συνέχισε τη θεραπεία σε ψυχίατρο, όπως της πρότειναν από το νοσοκομείο.

«Ρούλα, ρώτησες αν υπάρχουν κάμερες στο Καραμανδάνειο, στο μονόκλινο όπου ήσασταν;», ρώτησε η δημοσιογράφος, με τη μητέρα να δίνει ξεκάθαρη απάντηση: «Πρώτον δεν ήταν μονόκλινο, να τα ξεκαθαρίζουμε ένα-ένα. Εγώ είχα άλλα δύο κρεβάτια δίπλα, αλλά λόγω κοροναϊού δεν είχαν βάλει άλλα παιδάκια. Ήμουν μόνη και κατέβαινα να πάρω φαγητό. Ρώτησα αν έχει κάμερες, επειδή ήταν κι άλλη μαμά εδώ και γύρω-γύρω τσιγγάνοι και φοβόμουν. Της λέω ούτε στο διάδρομο; Να δούμε ποιος μπαίνει. Γιατί είχα laptop και tablet για την Τζωρτζίνα».

Όταν η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην άρνηση της μητέρας να πάει σε ψυχίατρο, η ίδια αντέδρασε: «Πραγματικά, μου έρχεται γέλιο με αυτό το πράγμα. Πήγα. Ξέρεις τι με ρώταγε; Αν βλέπω φωτιές και αν βλέπω ανθρώπους με κόκκινα μάτια. Μου έλεγε κάτι περίεργα πράγματα, εξωπραγματικά. Μόνο για γέλια ήταν».

Σύμφωνα με τη μητέρα, η Τζωρτζίνα παραπονιόταν στους γιατρούς ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει: «Η κοιλιά μου, η πλάτη μου, βόμβες, δεν μπορώ».

«Μήπως ήταν ψυχολογικό; Επειδή είχε δει και την αδελφή της να χάνεται;», ρωτάει η δημοσιογράφος.

«Στην αρχή, ψυχολογικό μου είπαν και μένα. Γι’ αυτό ήθελαν να τη διώξουν. Αλλά όταν άρχισε τους εμετούς, την κράτησαν και μετά το γύρισαν σε γαστρεντερίτιδα, βρογχοπνευμονία και μετά ανακοπή. Πες μου εσύ πώς τα εξηγείς αυτά;», ανέφερε η μητέρα.

Η Τζωρτζίνα ήταν πολύ δυνατό παιδί, όπως λέει, αλλά ίσως της στοίχισε πολύ ο θάνατος του βρέφους, της μικρής Ίριδας, γιατί το πρόσεχε. «Την Μαλένα δεν την είδε ταλαιπωρημένη, την είδε μόνο μία φορά στο ‘Ελπίδα’. Την μπεμπούλα προσπαθήσαμε να μην την δει, αλλά ήταν πανέξυπνη και το κατάλαβε».

Τι είπε για τη σχέση με τον άντρα της

Μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Μάνο και απαντώντας σε όσους λένε πως ήταν χωρισμένοι, υπογραμμίζει: «Ναι, ισχύει. Δύο μέρες χωρισμένοι. Φυσικά και στηρίζει ο ένας τον άλλον. Έχω την υποστήριξη από τον άνδρα μου και αυτός τη δική μου».

Η δημοσιογράφος την ρώτησε αν ισχύει το γεγονός ότι η ίδια πήγαινε συχνά στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Στο Ρίο, στη Νευρολογική, γιατί πέρασα παροδικό ισχαιμικό. Την πρώτη φορά ήταν παραμονή Χριστουγέννων και τους είπα ότι θέλω να βγω για να κάνω με τα παιδιά μου Χριστούγεννα. Μετά ξαναμπήκα. Μου είπαν ότι είναι παροδικά ισχαιμικά λόγω της Μαλένας. Από την πολλή στεναχώρια και επειδή δεν είχα ξεσπάσει. Μετά μου έδωσαν αντικαταθλιπτικά χάπια, τα οποία δεν τα πήρα, γιατί μου δημιουργούσαν πρόβλημα, τα έκοψα από μόνη μου. Μετά συνέβη αυτό με το μωρό και με την Τζωρτζίνα και λέω, όχι πρέπει να είμαι νηφάλια για τα παιδιά», απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Για το Σύνδρομο Μινχάουζεν

Αναφερόμενη στο Σύνδρομο Μινχάουζεν απάντησε: «Δεν ισχύει σε εμάς σε καμία περίπτωση. Αυτό, απ’ ό,τι κατάλαβα, είναι ότι προκαλείς κάτι για να σε λυπούνται. Προκάλεσα καρκίνο; Δεν γίνεται! Να προκάλεσα στο μωρό την καρδιά του; Τώρα, στην Τζωρτζίνα, που προσπαθούν να το ρίξουν εκεί; Θεωρώ ότι θα το έβρισκαν από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι τα πάντα ανιχνεύονται».

Η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, απαντώντας στην Αγγελική Νικολούλη για την πορεία των ερευνών, είπε: «Θα δούμε. Θα βγουν οι τοξικολογικές και θα σταματήσει όλο αυτό.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024