Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Η αλλαγή και το ερωτηματικό ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Η αλλαγή και το ερωτηματικό ενόψει Ολυμπιακού

Ο Σάκιτς θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ οι Ιτούρμπε και Γκάμα διεκδικούν θέση στην μεσαία γραμμή στο κυριακάτικο (6/3) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο (6/3) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να ανοίξει και τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Ο Αργεντινός τεχνικός, πάντως, δεν αναμένεται να κάνει σημαντικές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Σάκιτς στο βασικό σχήμα, καθώς θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Αντίθετα, φαίνεται ότι ο προπονητής του Άρη δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα διατηρήσει τον Ιτούρμπε στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ή αν τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Γκάμα. Στη δεύτερη περίπτωση, ο Πορτογάλος θα καλύψει το αριστερό άκρο και ο Μανσίνι θα ξεκινήσει στο δεξί.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024