Επικός Σακίλ: Του έκαναν δώρο κολονοσκόπηση και τούρτα… Χάουαρντ – Την πέταξε κάτω
Ο Σακίλ Ο’Νιλ είναι απίθανος τύπος και πλακατζής, όμως δεν ξεχνά και αυτό φάνηκε από την αντίδρασή του στα δώρα γενεθλίων των συνεργατών του και την τούρτα… Ντουάιτ Χάουαρντ.
Ο Σακίλ Ο’Νιλ συμπληρώνει σε λίγες μέρες μισό αιώνα ζωής και οι συνεργάτες του στο «Inside The NBA» αποφάσισαν να του κάνουν πρόωρα τα δώρα τους.
Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ του τραγούδησε ντουέτο με την Αντέλ, και οι υπόλοιποι κινήθηκαν πιο ιντριγκαδόρικα. Του έκαναν δώρο μια… κολονοσκόπηση και μια ιδιαίτερη τούρτα αν μη τι άλλο.
Πάνω είχε τον Ντουάιτ Χάουαρντ με την κάπα του Σούπερμαν, σαν το παρατσούκλι του προσεχώς εορτάζοντα. Ο Σακ δεν ξεχνά την κόντρα τους και πέταξε την τούρτα κάτω, δύο φορές μάλιστα. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως συνέβη κατά λάθος, όμως ο Έρνι Τζόνσον, ο Κένι Σμιθ κι ο Τσαρλς δεν πείστηκαν.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.
Η ΚΕΔ και ο Λανουά έχουν επικεντρωθεί να βγουν χωρίς παράπονα τα πρωταθλήματα που βρίσκονται στην τελική ευθεία και αφήνουν στην άκρη την εκπαίδευση που ούτως ή άλλως θύμιζε «παπαγαλία»!