Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανδραβίδα: Τα νέα στοιχεία για την φρικτή τετραπλή δολοφονία

Ανδραβίδα: Τα νέα στοιχεία για την φρικτή τετραπλή δολοφονία

Ο άνδρας που αναζητείται, έχει εξαφανιστεί από την Τετάρτη και οι αρχές, κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι του…

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον δράστη της χωρίς προηγούμενο αγριότητας με την δολοφονία τεσσάρων μελών της ίδιας οικογένειας στην Ανδραβίδα.

Ένα από τα πιο σοκαριστικά σημεία της τραγικής αυτής ιστορίας, είναι ότι ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε νεκρά τα θύματα, ήταν ο 11χρονος γιος (από τον πρώτο της γάμο) της Μαρίας Κλότσι.

Ο άνδρας που θεωρείται από την αστυνομία ως ο βασικός ύποπτος για την τετραπλή δολοφονία εξαφανίστηκε αμέσως μετά το μακελειό από την περιοχή. Κάτοικοι της Ανδραβίδας τον περιγράφουν ως έναν άνδρα, με επιθετικές διαθέσεις, που προκαλούσε συχνά προβλήματα.

Η αφορμή που σοκάρει

Η… ασυνέπεια του ζευγαριού στην πληρωμή του ενοικίου, φαίνεται ότι ήταν η αφορμή που όπλισε τον δράστη, που σύμφωνα με μαρτυρίες είχε συχνούς καβγάδες το τελευταίο διάστημα με τη γυναίκα και τον άνδρα από την Αλβανία και το απόγευμα της Τετάρτης αποφάσισε να τις λύσει με ένα όπλο. Αφού σκότωσε το ζευγάρι, δεν σταμάτησε το δολοφονικό του «κρεσέντο», πνίγοντας τα δύο παιδιά τους ηλικίας μόλις δύο και τριών ετών.

Οι αρχές αναζητούν τα ίχνη του 57χρονου άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, που ήταν σπιτονοικοκύρης του άτυχου ζευγαριού και έμενε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι όπου γράφτηκε η τραγωδία την Τετάρτη. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο άνδρας είχε συχνούς τσακωμούς το τελευταίο διάστημα με τα θύματα, για οικονομικές διαφορές.

Μάλιστα εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη φρικιαστική δολοφονία και δεν έχει δώσει σημάδια ζωής σύμφωνα με την οικογένεια του. Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του όπου εντοπίστηκαν όπλα τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν συνδέονται με τον κάλυκα που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας. Παράλληλα οι αρχές συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή, καθώς ενδέχεται να έχουν αποτυπωθεί οι κινήσεις του δράστη πριν και μετά το μακελειό.

Εν τω μεταξύ, κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική, «χτενίζουν» την περιοχή για την ανεύρεση οποιουδήποτε χρήσιμου στοιχείου, που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες.

Τα ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις

Όπως διαπιστώθηκε από την αυτοψία στο σημείο, ο δράστης είχε δολοφονήσει με πυροβόλο όπλο το ζευγάρι, ενώ φαίνεται ότι έπνιξε τα δύο παιδιά τους. Μάλιστα επιχείρησε να «εξαφανίσει» τα πτώματα, καθώς οι γείτονες βρήκαν τον άνδρα και τη γυναίκα μέσα σε ένα τρέιλερ στην αυλή του σπιτιού και δίπλα τους το 3χρονο αγόρι. Το μικρότερο παιδί ήταν μέσα στο σπίτι. Ενδεχομένως ο άνδρας είχε σκοπό να απομακρύνει τις σορούς, όμως κάτι τον ανάγκασε να αλλάξει τα σχέδια του.

Ένα γεγονός το οποίο απασχολεί έντονα τις Αρχές και γεννά ερωτηματικά, είναι γιατί το σπίτι στο οποίο διέμενε η οικογένεια δεν είχε ηλεκτροδότηση.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ίσως είναι η αρχή του νήματος που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει μία φήμη – που δεν έχει επιβεβαιωθεί – ότι ο δράστης, μετά την αποτρόπαια πράξη του, ίσως να έδωσε τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του υπόπτου. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν όπλα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα όπλα αυτά συνδέονται με τον κάλυκα που εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Η μαρτυρία του φίλου του 11χρονου που συγκλονίζει

«Είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και κάποια στιγμή πήγαμε μαζί σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε. Χτύπησε την πόρτα, όμως δεν άνοιξε κανείς. Και μας λέει να περιμένουμε για να μπει από το παράθυρο. Ξαφνικά μου λέει γρήγορα γρήγορα έλα μέσα κάτι έχει πάθει η μάνα μου. Μπαίνω και εγώ από το παράθυρο, ψάχνουμε το σπίτι και βλέπουμε το μωρό μέσα στην κούνια και νομίζαμε ότι κοιμόταν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία, βρίσκεται μία ανάσα από τον δολοφόνο, ο οποίος δεν είναι ούτε ο πατέρας των δύο παιδιών, αλλά ούτε και ο πρώην σύντροφος της γυναίκες.

Μετά είδαμε αίματα στο δωμάτιο όπου κοιμόντουσαν οι γονείς. Όμως δεν αντικρίσαμε τα άλλα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι. Μετά βγήκα έξω και ο φίλος μου βγήκε κρατώντας τον αδερφό του, που είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο λαιμό και αίμα στο στόμα του…».

Τι λέει η αδερφή της γυναίκας που δολοφονήγθηκε

«Εγώ το πρώτο που θέλω είναι να βρεθεί ο δράστης, αυτό είναι, είναι τρελό. Εγώ το είχα δει σε ταινία, εγώ έβλεπα πάντα τι γινόταν στην Ελλάδα, με την αδερφή μου στεναχωριόμασταν, λέω «Παναγία μου» όχι ότι θα γινόταν στην οικογένεια μου στην αδερφή μου, όχι, όχι, όχι παιδιά εγώ δεν το πιστεύω αυτό.», δήλωσε η αδερφή της 37χρονης γυναίκας.

Η αδελφή της 37χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή από τις σφαίρες του δράστη, είναι συγκλονισμένη… Η γυναίκα μίλησε χθες Πέμπτη αποκλειστικά στο LIVE NEWS στο MEGA. Ζει στο εξωτερικό, την ενημέρωσαν, είναι αδύνατο όμως, να το πιστέψει.…

«Δεν θέλω να το πιστέψω, δεν θέλω να το πιστέψω μου φαίνεται ότι είναι όνειρο. Όταν το είδα έχασα τα λόγια μου γιατί εγώ μιλούσα με την αδερφή μου κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε ώρα δεν… Δεν… Δεν… Το μωράκι μου, ήταν το ένα 1 χρονών το άλλο 2, η αδερφή μου, είναι απίστευτο πράγμα»

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024