Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός κατά ΟΦΗ και Αστέρα: Είκοσι ποδοσφαιριστές, επτά γκολ και θέαμα

Ολυμπιακός κατά ΟΦΗ και Αστέρα: Είκοσι ποδοσφαιριστές, επτά γκολ και θέαμα

Στα δύο ματς με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε 20 διαφορετικούς παίκτες, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει 7 γκολ και να χαρίζει απλόχερα θέαμα

Δύο ματς, επτά γκολ ενεργητικό και μόλις ένα παθητικό. Είκοσι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές και τέσσερις σκόρερ. Αυτός είναι ο απολογισμός του Ολυμπιακού στις δύο αναμετρήσεις με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, με τους Ερυθρόλευκους να πραγματοποιούν δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις, παρότι στα δύο παιχνίδια ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε σχεδόν δύο διαφορετικές 11άδες.

Η επιθετική συγκομιδή, ο πλουραλισμός στους σκόρερ και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και στους δύο αγώνες, παρότι έπαιξαν είκοσι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του ένα ρόστερ πολύ υψηλού επιπέδου. Ένα ρόστερ γεμάτο λύσεις και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, να παίξουν και να διακριθούν.

Συγκεκριμένα, στα δύο παιχνίδια με Κρητικούς και Αρκάδες, ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τους: Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Κίτσο, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Γκάρι Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Μασούρα, Ελ Αραμπί, Βαλπουενά, Βρουσάι, Φατιγκά, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Τικίνιο.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός στα δύο παιχνίδια που έδωσε μέσα σε διάστημα τριών ημερών πέτυχε 7 γκολ, χωρίς να σκοράρουν οι σέντερ φορ του. Χωρίς να βρουν δίχτυα οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Τικίνιο Σοάρες. Στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Γκάρι Ροντρίγκες (19’) και στο 89’ έκανε το 2-0 με αυτογκόλ του Ντουρμισάι. Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης άνοιξε το σκορ με τον Παπασταθόπουλο (52’) και στη συνέχεια σκόραρε δύο γκολ ο Μασούρας (54’, 57’) και από ένα οι Μπουχαλάκης (66’) και Γκάρι Ροντρίγκες (84’).

Δύο εντυπωσιακές και άκρως επιβλητικές εμφανίσεις από τον Ολυμπιακό, οι οποίες μάλιστα ήρθαν απέναντι σε δύο ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στα πλέι-οφ της Super League. Ο Αστέρας είναι στην 6η θέση με 35 βαθμούς και ο ΟΦΗ στην 8η θέση με 34 πόντους. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες δεν αντιμετώπισαν κανέναν απολύτως πρόβλημα και παίζοντας μπαλάρα έφθασαν σε ισάριθμες νίκες. Δύο νίκες που τους έφεραν στο +15 από τον ΠΑΟΚ, που το ίδιο χρονικό διάστημα έφερε δύο ισοπαλίες. Εντός έδρας με τον Ιωνικό (1-1) και εκτός έδρας με την ΑΕΚ (1-1).

Ο Ολυμπιακός βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να ψάχνουν το τρίτο συνεχόμενο και 47ο συνολικά στην ιστορία του συλλόγου, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεφύγει από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024