Μπακς – Χιτ 120-119: Επική ματσάρα και νικητές οι Μπακς με ηγέτη τον Γιάννη
Οι Χιτ πήγαν να κάνουν τη… ζημιά άλλη μια φορά στους Μπακς, ωστόσο τα Ελάφια γύρισαν από το -14 και χάρη σε Αντετοκούνμπο και Χόλιντεϊ επικράτησαν με 120-119
Ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν έγινε στο Fiserv Forum. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ακόμη μια ηγετική εμφάνιση και τον Χόλιντεϊ να σκοράρει… for the win, οι Μπακς έφθασαν σε μια επική νίκη απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, επικρατώντας με 120-119.
Παρότι οι Χιτ πήγαν να κάνουν και πάλι τη… ζημιά στην παρέα του Γιάννη, στην οποία της βάζουν κλασικά δύσκολα, τα Ελάφια επέστρεψαν από το -14, έδειξαν μέταλλο πρωταθλητή και με ένα καλάθι του Τζρου Χόλιντεϊ στο 1.9″ έφθασαν στη μεγάλη νίκη και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 38-25.
Τρομερός ο Greek Freak, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 28 πόντους, 17 ριμπάουντ και 5 ασίστ, κάνοντας ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση.
Όλα ωστόσο έδειχναν άλλη μια νίκη των Χιτ. Επτά λεπτά πριν από το φινάλε η ομάδα του Σπόλστρα ήταν μπροστά με 113-99. Κι όμως, τα Ελάφια βγήκαν στην αντεπίθεση, με τους Γιάννη και Μίντλετον να κάνουν μερικές clutch ενέργειες και να βάζουν στο «κόλπο» τους Μπακς.
Ο Μίντλετον μείωσε με τρίποντο σε 118-119 και ο Γιάννης έβαλε τα χέρια του στην επόμενη κατοχή των Χιτ, με αποτέλεσμα να πάρει το τζάμπολ, το οποίο μάλιστα κέρδισε. Κάπου εκεί ανέλαβε ο Χόλιντεϊ, ο οποίος πήρε το σουτ και ευστόχησε για το τελικό 120-119, με τους Χιτ να μην προλαβαίνουν να φτιάξουν επίθεση.