Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε μια ξεχωριστή μέρα βραβεύεται ένας ξεχωριστός άνθρωπος

Σε μια ξεχωριστή μέρα βραβεύεται ένας ξεχωριστός άνθρωπος

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ανήμερα της Επετείου της 17ης Μαρτίου θα βραβεύσει τον γιατρό Ανάργυρο Μαριόλη διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, ο οποίος πρόσφατα ανακηρύχθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό WONCA ως ο Καλύτερος Οικογενειακός Γιατρός στον Κόσμο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Μάνης, με γνώμονα ότι η δημόσια έκφραση ευχαριστίας αποτελεί κοινωνικό έπαινο και βραβείο για εκείνους που η ποιότητα και το μέγεθος των πράξεων και του έργου τους συνοδεύονται και από την ανάλογη συμπεριφορά, το ήθος και τη δεοντολογία, αποφάσισε σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποίησε να προχωρήσει σε βράβευση του ιατρού Ανάργυρου Μαριόλη, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης.

Χάρη στην ανιδιοτελή και πολυεπίπεδη προσφορά του η Μάνη αποτελεί σημείο αναφοράς ανά τον κόσμο, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη,  μεταξύ άλλων, διάκρισή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό WONCA ως του Καλύτερου Οικογενειακού Γιατρού στον Κόσμο.

«Ο δρ. Ανάργυρος Μαριόλης με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του, την επιστημονική του κατάρτιση και την κοινωνική του προσφορά έχει καταφέρει, παρόλο που η περιοχή μας βρίσκεται σε αυτό το ακρογωνιαίο σημείο, τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες του τόπου να αισθάνονται ασφαλείς» αναφέρουν μεταξύ άλλων για τον καταξιωμένο γιατρό από τον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Η τιμητική του βράβευση από το Δήμο Ανατολικής Μάνης  πρόκειται να λάβει χώρα ανήμερα της Επετείου της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της μεγάλης ημέρας του Έθνους μας.

Ανάργυρος Μαριόλης – Αυτός είναι ο «Καλύτερος Οικογενειακός Γιατρός» στον κόσμο για το 2021

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024