Λάζαρος Παπαδόπουλος: Υπάρχει τεράστια οργή στη Ρωσία – Kανείς δεν θέλει τον Βλάντιμιρ Πούτιν
«Παρακολουθώ τι λέγεται στη ρωσική τηλεόραση, έχουν ειπωθεί τρομερές ατάκες ότι θα σβήσουμε την Ευρώπη από τον χάρτη, αυτές είναι οι εκφράσεις που χρησιμοποιούν στη ρωσική τηλεόραση»
Σοκαριστικά είναι τα όσα είπε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για το πόλεμο στην Ουκρανία το πρωί της Πέμπτης. Ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο οποίος έχει περάσει πολλά χρόνια της καριέρας του στη Ρωσία (Ντινάνο Μόσχας 2004-07 και Χίμκι 2011), εξήγησε πως λειτουργεί το καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται στη Ρωσία, μιας κι έχει γεννηθεί στο Κράσνονταρ.
Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας εξήγησε ότι κανείς στη Ρωσία δεν θέλει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ωστόσο δεν έχει τρόπο να εκφράσει την οργή του, καθώς το ρωσικό καθεστώς δεν αφήνει πολλα περιθώρια στον κόσμο.
«Δυστυχώς στη Ρωσία δεν υπάρχουν θεσμοί και διαδικασίες για να εκφράζουν οι άνθρωποι ελεύθερα την άποψή τους. Όσοι το κάνουν φυλακίζονται, εξαφανίζονται, δηλητηριάζονται. Οι μόνο που μπορούν να εκφράζουν άποψη είναι όσοι βρίσκονται εκτός της Ρωσίας. Καταρχάς, μην ξεχνάμε πως η Ρωσία και η Ουκρανία είναι αδελφικοί λαοί, είναι σαν την Ελλάδα και την Κύπρο. Δεν μιλάμε για πόλεμο κατά της Ουκρανίας, αλλά κατά της δημοκρατίας. Η Τουρκία μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ίδιες αφορμές και να κάνει copy – paste. Με την αφορμή της προστασίας των μειονοτήτων μπήκε ο Βλάντιμιρ Πούτιν στην Ουκρανία. Αν δεν πάρουμε μέτρα, θα ξεθαρέψουν κι άλλοι και θα κάνουν το ίδιο.
Υπάρχει τεράστια οργή στη Ρωσία, κανείς δεν θέλει τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Ο κατώτατος μισθός είναι στα 100€, η σύνταξη στα 70€. Απλά οι άνθρωποι δεν μπορούν να εκφράσουν την άποψή τους. Δεν υπάρχει τρόπος για να πει την άποψή του κάποιος, να διαδηλώσει. Παιδάκια κάνουν αντιπολεμικές ζωγραφιές και μπαίνουν στη φυλακή.
Δυστυχώς δεν υπάρχει καλό τέλος αυτή την στιγμή. Παρακολουθώ τι λέγεται στη ρωσική τηλεόραση, έχουν ειπωθεί τρομερές ατάκες ότι θα σβήσουμε την Ευρώπη από τον χάρτη, αυτές είναι οι εκφράσεις που χρησιμοποιούν στη ρωσική τηλεόραση. Δυστυχώς υπάρχει μειοψηφία του κόσμου που ενστερνίζεται αυτές τις απόψεις. Ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει καθαρίσει όλη την αντιπολίτευση. Η ανατροπή μπορεί αν γίνει μόνο από την ελίτ, από το κοντινό περιβάλλον του».
- Κρήτη: «Φύγε, θα γίνει το κακό» – Οι εκκλήσεις της οικογένειας στον 20χρονο μετά το θανατηφόρο τροχαίο το 2023
- Ο Πολ Όστερ ήταν φίλος μου – H Σίρι Χούστβεντ μελετά την αγάπη και την απώλεια
- Χανταϊός: Νοσηλεύεται στη Ζυρίχη επιβάτης του MV Hondius – Τρία κρούσματα μεταφέρονται στην Ολλανδία
- Νέα Σμύρνη: Ολοκληρώνεται το γήπεδο «μπαλόνι» της οδού Ραιδεστού
- H Apple θα αποζημιώσει αγοραστές για τις διαφημίσεις «ανύπαρκτων» λειτουργιών ΑΙ
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική
- Καθησυχαστικός ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ για χανταϊό: Εξαιρετικά σπάνια η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442