Ρουμανία: Συντριβή ελικοπτέρου που επιχειρούσε διάσωση – Πέντε νεκροί
Ο πιλότος του ελικοπτέρου είχε αναφέρει, λίγο πριν το δυστύχημα, ότι στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες.
Πέντε στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου που συμμετείχε σε αποστολή έρευνας και διάσωσης, αφότου ένα αεροσκάφος Mig 21 LanceR της ρουμανικής Πολεμικής Αεροπορίας χάθηκε από τα ραντάρ, ανακοίνωσε απόψε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρουμανίας, Κονσταντίν Σπίνου.
Ο πιλότος του ελικοπτέρου IAR 330-Puma είχε αναφέρει, λίγο πριν το δυστύχημα, ότι στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες και είχε κληθεί να επιστρέψει στη βάση του.
Παράλληλα, εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη του μαχητικού αεροσκάφους και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να έχει συντριβεί.
- «Σε προχωρημένες επαφές με τον Γιούρτσεβεν η Ρεάλ» – Τι ισχύει για το Final Four
- Γλαβίνας για το ακίνητο Ανδρουλάκη: Ο κ. Γεωργιάδης είναι ένας κοινός συκοφάντης και ψεύτης
- Αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις-αφετηρίες στην Ευρώπη για ημερήσιες αποδράσεις
- Σκύλος: Ποια σημάδια δεν πρέπει να αγνοείτε και πότε χρειάζεται βοήθεια από επαγγελματία
- Γιατί ο Ολυμπιακός θα έχει το… βλέμμα του στο Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (pic)
- Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η σορός του 54χρονου που σκότωσαν και πέταξαν στον ποταμό Λουδία
- Αχαΐα: Κάρφωσε στην πλάτη με δύο μαχαιριές 35χρονο μετά από καβγά – Αναζητείται από τις Αρχές
- Eurovision 2026: Με ποια σειρά θα εμφανιστούν οι χώρες στον μεγάλο τελικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-130x85.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442