Ενοχλημένος από την αργή πρόοδο του ρωσικού στρατού φαίνεται να είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο NBC, το οποίο επικαλείται αμερικανούς αξιωματούχους.
Όπως αναφέρεται, ο ρώσος πρόεδρος επιτίθεται σε άτομα του στενού του κύκλου.
Το NBC αναφέρει ότι νυν και πρώην αξιωματούχοι σχετικοί με το θέμα έχουν ενημερωθεί ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες φοβούνται ότι ο ρώσος πρόεδρος μπορεί να «ξορκίσει» την απογοήτευσή του κλιμακώνοντας τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Η αμερικανική έκθεση υποστηρίζει ότι οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες προβλέπουν σωστά τον Πούτιν και παρόλο που δεν πιστεύουν ότι είναι ψυχικά ασταθής, είναι ασυνήθιστα σκληρός με τους κοντινούς του ανθρώπους καθώς ο θυμός του μεγαλώνει για τις στρατιωτικές αποτυχίες και την παγκόσμια καταδίκη των πράξεών του.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας