Την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου, στα 10μ. πιστόλι κατέκτησε η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο η Άννα Κορακάκη.
Η Κορακάκη έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον προκριματικό των 10 μέτρων πιστολιού και με σκορ 583 είχε την δεύτερη καλύτερη επίδοση, για να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Εκανε επί μέρους σκορ: 98, 96, 95, 98, 98, 98 και πέρασε στο πρώτο σκέλος του τελικού.
Στον τελικό αντιμετώπισε την Ινδή Έσα Σινγκ και τελικά κατάφερε να φτάσει στη νίκη και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ενώ στην τρίτη θέση ήταν η Βουλγάρα Κονσταντίνοβα.
Στον προκριματικό συμμετείχε και δεύτερη Ελληνίδα αθλήτρια με την Χριστίνα Μόσχη να καταλαμβάνει τη 18η θέση.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.