Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.
Η Αττική καταγράφει τετραψήφιο αριθμό μολύνσεων, με 6.283 κρούσματα, ενώ και η Θεσσαλονίκη ακολουθεί για ακόμα μια μέρα σε τετραψήφιο αριθμό, δηλαδή 1.809. Τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων καταγράφει και το Ηράκλειο με 1.052 μολύνσεις.
Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική, από τα 6.283 κρούσματα του Λεκανοπεδίου, τα 1.777 καταγράφονται στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, ενώ 1.053 καταγράφει ο Βόρειος Τομέας Αθηνών.
Επιπλέον, 29 περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα