Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Πατέρας έκανε ασπίδα το κορμί του για να προστατεύσει το παιδί του από έναν ταύρο

ΗΠΑ: Πατέρας έκανε ασπίδα το κορμί του για να προστατεύσει το παιδί του από έναν ταύρο

Ο ταύρος όρμησε με τα κέρατα του στον πεσμένο στο χώμα γιο του και εκείνος δεν το πολυσκέφτηκε. Μπήκε μπροστά και έκανε το σώμα του ασπίδα.

Το περιστατικό συνέβη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια επιδείξεων ροντέο. Αναβάτες έπρεπε να κρατηθούν όσο περισσότερη ώρα μπορούσαν επάνω σε ταύρο, ή σε άλογο.

Την τύχη του δοκίμασε και ο 18χρονος Κόντι Χουκ, ο οποίος γράπωσε τον ταύρο κάθισε πάνω του και άνοιξε το πορτάκι για να βγει στην χωμάτινη αρένα. Τότε ο ταύρος αφηνίασε και άρχισε να τινάζεται δεξιά και αριστερά.

Ο Κόντι δεν κατάφερε να κρατηθεί και εκτινάχτηκε από την πλάτη του στο χώμα. Όμως ο ταύρος είχε τσαντιστεί για τα καλά και δεν ηρεμούσε. Ο πατέρας του Κόντι, σαν να ένιωθε ότι κάτι δεν πάει καλά, έτρεξε προς το πεσμένο γιο του και ξάπλωσε επάνω του καλύπτοντας τον.

@cody.hooksHere’s the whole video from last night and dad and the bullfighters took a shot. Took about a 5min nap after this🤣#dirtnap

♬ original sound – Cody.Hooks

Ανθρώπινη ασπίδα

Ο νευριασμένος ταύρος όρμηξε τότε προς το πεσμένο παιδί και επιχείρησε να το κουτουλήσει. Ο πατέρας του όμως που είχε γίνει η ασπίδα του δέχτηκε ξώφαλτσα το χτύπημα και το παιδί δεν κινδύνευσε.

«Δεν πρέπει να ποστάρω τις πτώσεις μου αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα μου και στους ταυρομάχους», έγραψε ο 18χρονος Κόντι μετά το περιστατικό που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024