Με δύο ματς ολοκληρώθηκε το σημερινό (28/2) πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Superleague, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο για την είσοδο στα play-offs αλλά και τη μάχη του υποβιβασμού.
Ο Ατρόμητος έφυγε με το τρίποντο από τη Ριζούπολη, επικρατώντας 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα καθώς προσπέρασε τη Λαμία (18 β.) και ανέβηκε στην 12η θέση με 20 βαθμούς.
Την Τετάρτη (2/3) θα διεξαχθεί το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο (19:00) και τη μεγάλη «μάχη» της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:30) για την εξ αναβολής 17η αγωνιστική, ενώ την Πέμπτη (3/3) ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί στο Περιστέρι τον Βόλο (17:15) για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών