Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρελαμένος» ο Τσιμίκας: «Πρώτη κούπα με Λίβερπουλ, έρχονται κι άλλες»

«Τρελαμένος» ο Τσιμίκας: «Πρώτη κούπα με Λίβερπουλ, έρχονται κι άλλες»

Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγύρισε σαν μικρό παιδί την κατάκτηση του Λιγκ Καπ με τη Λίβερπουλ και τόνισε ότι έρχονται και άλλα τρόπαια με τους Reds

Η Λίβερπουλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Carabao Cup, επικρατώντας της Τσέλσι στα πέναλτι με 11-10 (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση), και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο Νησί.

Παράλληλα, ο Κώστας Τσιμίκας πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο με τους Reds έπειτα από 1,5 χρόνο, με τον έλληνα αριστερό μπακ να το γιορτάζει με την ψυχή του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού «τρελάθηκε» με την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στο Μέρσεϊσαϊντ, ενώ σε ανάρτησή του τόνισε ότι θα έρθουν και άλλα τρόπαια.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως κάτω από την ανάρτησή του στο Instagram ο Τσιμίκας δέχτηκε συγχαρητήρια από παλαιούς συμπαίκτες του, όπως οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Βασίλης Τοροσίδης και Ομάρ Ελαμπντελαουί.

«Τι συναίσθημα! Είμαι περήφανος που κέρδισα το πρώτο μου τρόπαιο με αυτήν τη σπουδαία ομάδα. Έρχονται περισσότερα!» έγραψε ο 25χρονος άσος των Reds, οι οποίοι διεκδικούν ακόμη το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αγγλίας, καθώς και το Champions League.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024