
Προπονητής Champions League παραιτήθηκε για να πολεμήσει με τους Ρώσους
Στην πρώτη γραμμή για να πολεμήσει τους Ρώσους τεχνικός ομάδας που έπαιξε στο Champions League.
Ο προπονητής της Σέριφ βάζει πάνω από όλα την πατρίδα και το αποδεικνύει περίτρανα με τις πράξεις του!
Ο Γιούρι Βέρνιαντιαμπ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Γιώργου Αθανασιάδη, προκειμένου να καταταχθεί στον ουκρανικό στρατό και να πολεμήσει τους Ρώσους.
Με τον Γιούρι Βέρνιαντιαμπ στον πάγκο, η Σέριφ πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις στο Champions League, ενώ γνώρισε τον αποκλεισμό από την Μπράγκα στο Europa.
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή. Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν στη χώρα της ανατολικής Ευρώπης, με τους Ρώσους να πολιορκούν το Κίεβο για πέμπτη συνεχόμενη μέρα.
O técnico do Sheriff Tiraspol, Yuriy Vernydub, deixa o emprego e junta-se à Força de Defesa Territorial Ucraniana!
É o do Centro da foto pic.twitter.com/Dg5NJbEMI7
— GoncaloDias17 ?? (@goncalo_diass17) February 28, 2022
- Οι πυρκαγιές στη νοτιοδυτική Γαλλία αναγκάζουν χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους
- Δεν αλλάζουν οι ξένοι στην Stoiximan GBL – Νέα συνάντηση τον Σεπτέμβριο
- «Επανάσταση των φλαμίνγκο»: Βίαιη καταστολή σε διαδηλώσεις ενάντια στο θέρετρο του Κούσνερ στην Αλβανία
- Φιλίπ Πεταίν: Στις προσταγές μιας ζηλόφθονης Μοίρας
- Δημιουργική λογιστική στις απελάσεις από το υπουργείο Μετανάστευσης
- Κουτσούμπας από Ασπρόπυργο: Μάτι, «Βιολάντα», Τέμπη, Ασπρόπυργος είναι όλα κρατικά και εργοδοτικά εγκλήματα



