Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπράιαν Κοξ: Πήρε θέση για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει»

Μπράιαν Κοξ: Πήρε θέση για τον πόλεμο στην Ουκρανία – «Είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει»

Ο ηθοποιός, κατά την παραλαβή του βραβείου για τη σειρά «Succession», αναφέρθηκε στη ρωσική εισβολή και τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Με το βλέμμα στις πολεμικές συγκρούσεις στην Ουκρανία πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών, Screen Actors Guild 2022, το βράδυ της Κυριακής.

Σταρ φορούσαν καρφίτσες με την ουκρανική σημαία στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και τόνισαν ότι προσεύχονται για τον λαό της χώρας.

Ο ηθοποιός Μπράιαν Κοξ αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του, όταν παρέλαβε βραβείο εκ μέρους του καστ της σειράς «Succession», στην τρομακτική τραγωδία, όπως υπογράμμισε.

«Είναι πραγματικά τρομακτικό αυτό που συμβαίνει» είπε ο Σκοτσέζος ηθοποιός εξηγώντας ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η παγκόσμια κοινότητα των καλλιτεχνών θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερα προσοχή στην εισβολή.

«Ο πρόεδρος της Ουκρανίας ήταν κωμικός, ξέρετε, ήταν ένας υπέροχος ερμηνευτής κωμωδίας. Και θα έπρεπε να τον σεβόμαστε γι’ αυτό και το ότι έγινε πρόεδρος είναι καταπληκτικό», πρόσθεσε ο ίδιος για τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Στον Ουκρανό πρόεδρο αναφέρθηκε και ο Μάικλ Κίτον, ο οποίος κέρδισε το Βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου σε Μίνι Σειρά για την ερμηνεία του στο «Dopesick».

«Έχουμε έναν συνάδελφο ηθοποιό στο πρόσωπο του Ζελένσκι, ο οποίος αξίζει κάποια εύσημα για τον αγώνα που δίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024