Με 4-2-3-1 και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (19:30), για την 25η αγωνιστική της Super League.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινάει τον Ολυμπιακό με τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Μπα, Σισέ και Κίτσο στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα είναι στα χαφ, με τους Γκάρι Ροντρίγκες, Καρβάλιο και Μασούρα πίσω από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Μαντί Καμαρά, Βρουσάι, Φατινγκά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Μανωλάς και Ρέαμπτσιουκ.
Οι Ερυθρόλευκοι μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, επικεντρώνονται πλέον στη Super League και απέναντι στον ΟΦΗ θέλουν το τρίποντο της νίκης, για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς, με την ποινή των τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο να μην ισχύουν πλέον.