Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Φορτούνης… Part 2

Ολυμπιακός: Φορτούνης… Part 2

Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά με την δεύτερη ομάδα στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση στην πρώτη ομάδα.

Τον είδαμε να αγωνίζεται για πρώτη φορά, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, στο ματς με τα Τρίκαλα την προηγούμενη εβδομάδα. Μια επιστροφή αγωνιζόμενος για 45 λεπτά, σκοράροντας μάλιστα και δείχνοντας πως είναι και πάλι καλά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκρινε πως ακόμη δεν είναι στον βαθμό που πρέπει για να μπει στα ματς της πρώτης ομάδας για αυτό και ο Κώστας Φορτούνης, περί ου ο λόγος, βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του Αριελ Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός Β΄ θα αγωνιστεί σε λίγες ώρες (2.45μμ) στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και ο Κώστας Φορτούνης θα πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής, πιθανότατα μεγαλύτερο από ότι την προηγούμενη εβδομάδα. Η πορεία της επιστροφής του στη δράση στην πρώτη ομάδα έχει ξεκινήσει με τον Ολυμπιακό Β΄να βοηθάει τον Έλληνα άσο ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί στα ματς που απομένουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Μαρτίνς είναι αυτός που θα αποφασίσει πότε θα τον εντάξει στην πρώτη ομάδα με τον Φορτούνη να βλέπει αυτά τα ματς ως μια ευκαιρία να βρει ρυθμό.

Στον Ολυμπιακό Β΄ βρίσκεται και ο Θανάσης Ανδρούτσος που πλέον είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει χώρο στην πρώτη ομάδα από την στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τον Βρουσάι ως μπακ-απ του Λαλά, θεωρώντας πως ο Ανδρούτσος δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει όπως άλλωστε δήλωσε χθες στην κάμερα της NOVA. Το ίδιο ισχύει από τις αρχές του μήνα και για τον Καρμπόβνικ που απλά περιμένει την σεζόν να λήξει για να επιστρέψει στην Μπράιτον από την οποία αποκτήθηκε ως δανεικός.

Θυμίζουμε την αποστολή του Ιμπαγάσα για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας (ERT Sports1): Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Τζολάκης, Κουτσίδης, Νταμπό, Μαυρουδής, Βοΐλης, Τσέλιος, Σουρλής, Καλογερόπουλος, Αλκαχτάνι, Αλμασάρι, Πινακάς, Νίκας, Μαρίνος, Νίκολιτς, Κλίτσα, Λιάτσος, A. Μπα, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Φορτούνης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024