
Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκνευρισμός των Ευρωπαίων ηγετών με τον Μακρόν για το τηλεφώνημα στον Πούτιν
Το ευρωπαϊκό μέτωπο δεν φαίνεται τόσο αρραγές στη στάση του απέναντι στον πόλεμο στην Ουκρανία
Το ευρωπαϊκό μέτωπο φαίνεται δεν είναι απόλυτα αρραγές, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες φαίνονται εκνευρισμένοι με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμμανουέλ Μακρόν, που επικοινώνησε με τον Πούτιν χωρίς να έχει έρθει πριν σε συνεννόηση μαζί τους, την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ΕΕ αποφάσισε κυρώσεις.
Χωρίς ενιαίο μέτωπο η ΕΕ
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, πρόκειται για μεγάλο «φάουλ» του Γάλλου προέδρου καθώς οι Ευρωπαίοι δεν εμφανίζονται έτσι ενιαίοι προς τα έξω.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Μακρόν και την προηγούμενη εβδομάδα είχε επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο χωρίς να καταφέρει αποτελέσματα, κάτι που ίσως στοίχισε στην εικόνα του ενόψει εκλογών στην Γαλλία, και έτσι σύμφωνα με αναλυτές ο Γάλλος πρόεδρος προσπάθησε μία ρελάνς, εκνευρίζοντας ωστόσο τους εταίρους του.
- Zizou, Le Roi: Η επιστροφή του Ζιντάν δεν αρέσει στη Λεπέν – Η Μασσαλία, ο μύθος και η κόντρα στο μίσος
- Σεισμός ανοιχτά της Σκοπέλου
- Ισπανία: Οριοθετήθηκαν οι πυρκαγιές σε Μαδρίτη και Άβιλα – Αίρονται σταδιακά οι εντολές εκκένωσης
- Σύρος: «Εγω έτρωγα, νόμιζε ότι έλειπα και χτύπησε το κουδούνι» – Οσα είπε στην απολογία του ο 41χρονος
- Οι ομάδες αντιδρούν για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι και η ΕΠΟ ανέβαλε τη συνεδρίαση
- MERE: Ξαφνικό «λουκέτο» σε αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα – Σε αβεβαιότητα 170 εργαζόμενοι




