Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη την Δευτέρα (28/2, 19:00) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς μέσα σε λίγες μέρες. Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δίνουν κανονικά το παρών από το πρώτο ματς, ενώ στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται να έχει η Εθνική ακόμη μια σημαντική προσθήκη.
Συγκεκριμένα, ο Νικ Καλάθης είναι πολύ πιθανό να είναι στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου για το δεύτερο ματς. Από τη στιγμή που αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή (27/2, 17:00) στη Ρωσία, αυτομάτως ο 33χρονος point guard τέθηκε στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το δεύτερο παιχνίδι.
Τα επόμενα 24ωρα ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα και στη συνέχεια να ενσωματωθεί και εκείνος από τη πλευρά του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.