Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για το επαίσχυντο πανό στο γήπεδο της Τούμπας
Το συμβάν έχει καταγραφεί επισήμως από την Αστυνομία και έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, και ζήτησε ενημέρωση για το ποια δράση έχει αναπτύξει η Αστυνομία για να βρεθούν οι ένοχοι του επαίσχυντου περιεχομένου πανό που αναρτήθηκε χθες κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας.
Το συμβάν έχει καταγραφεί επισήμως από την Αστυνομία και έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.
- Το smartphone καταστρέφει τους αντίχειρές σας – Να πώς μπορείτε να το αποτρέψετε
- «Μολυσμένη μητέρα» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν σβήνει την ίδια του τη μάνα από την ιστορία της Βόρειας Κορέας
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ
- Οι 13 τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Ευρώπη: Πώς βλέπουν την εκπαίδευση οι πολίτες – Η επαγγελματική κατάρτιση χάνει σε «κύρος», κερδίζει σε «δουλειές»
- Shops Open Across Greece this Sunday as Summer Sales Continue
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)

















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442