Οι συγκρούσεις στην Ουκρανία μαίνονται, με τις ρωσικές επιθέσεις να συνεχίζονται.
Μετά το διάγγελμα Πούτιν το πρωτάθλημα σταμάτησε και ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο ξέσπασε κατά του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.
Θέλει να δει το ρώσο ηγέτη να πεθαίνει, σε μια ανάρτησή του που το Instagram κατέβασε, αλλά εκείνος δεν υποχωρεί. Συνέχισε να εκφράζει την απέχθειά του προς το πρόσωπό του.
«Δεν μπορώ να μείνω να κοιτάζω όσα γίνονται δίχως να μιλάω, τη στιγμή που όλος ο πολιτισμένος κόσμος ενδιαφέρεται για την πατρίδα μου» ανέφερε και στο ποστάρισμά του είχε βάλει μια φωτογραφία του Πούτιν και έγραφε:
«Ελπίζω να πεθάνεις με τον χειρότερο τρόπο, κάθαρμα!»
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.