Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ψάχνει ακόμη μία μεγάλη υπέρβαση κόντρα στην Αταλάντα

Ολυμπιακός: Ψάχνει ακόμη μία μεγάλη υπέρβαση κόντρα στην Αταλάντα

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (19:45) με την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς του Μπέργκαμο, και θέλει την πρόκριση για ακόμη μία υπέρβαση τα τελευταία χρόνια

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:45) την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς του 2-1 του πρώτου αγώνα στο Μπέργκαμο και ψάχνει ακόμη μία μεγάλη υπέρβαση τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη (Μίλαν, Άρσεναλ, Αϊντχόφεν).

Τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρόκριση μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν τη βοήθεια του κόσμου τους, αφού η πληρότητα στο αποψινό ματς θα είναι στο 50%.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την πρόκριση στους «16» και πιστεύει πως μπορεί η ομάδα του να τα καταφέρει, αρκεί να είναι συγκεντρωμένη και να ακολουθήσει το πλάνο του.

Ο Ολυμπιακός τριάντα τρία χρόνια μετά την τελευταία πρόκριση με ανατροπή σε νοκ άουτ ματς στο Φάληρο και τρία μετά το έπος επί της Μίλαν (3-1) καλείται απόψε να γυρίσει το 1-2 του Μπέργκαμο και να είναι αυτός που θα βρεθεί στην κλήρωση των «16».

Ο πορτογάλος τεχνικός θα έχει πρώτη φορά όλους τους παίκτες που είναι στην ευρωπαϊκή λίστα στη διάθεσή του, όμως φαίνεται να έχει καταλήξει σε… συνταγή Μπέργκαμο και για το αποψινό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς σκέφτεται σοβαρά να παρατάξει τον Ολυμπιακό όπως και στο πρώτο ματς με την Αταλάντα, δηλαδή με τριάδα στην άμυνα.

Έτσι, το πιθανότερο σενάριο ενδεκάδας είναι με τον Βατσλίκ στο τέρμα, στην άμυνα τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σισέ, τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά, δεξιά τον Λαλά και στο χώρο του κέντρου τους Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά με τους Ονιεκούρου, Μασούρα εξτρέμ και τον Τικίνιο στην επίθεση.

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο να παίξει ο Μαντί Καμαρά στο κέντρο να βγει από την ενδεκάδα ο Ονιεκούρου και ο Αγκιμπού να είναι στο πλάι.

Από την άλλη, η Αταλάντα δε θα έχει όπως όλα δείχνουν καθαρό σέντερ φορ, μιας και είναι ήδη εκτός οι Ζαπάτα, Μίραντσουκ, Ίλισιτς, ενώ και ο Μουριέλ έχει θλάση από το πρώτο ματς των δύο ομάδων.

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι αναμένεται να επιλέξει για την κορυφή της επίθεσης τον Μπογκά, όπως έκανε και στο ματς πρωταθλήματος με τη Φιορεντίνα, ενώ από εκεί και πέρα δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές, με τον Ιταλό να ξεκινά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τους Μούσο, κάτω από τα δοκάρια, Ντεμιράλ, Τολόι, Τζιμσίτι στην τριάδα της άμυνας, τους Ζαπακόστα και Μέλε στα άκρα, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ντε Ρουν και Φρόιλερ.

Στην τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Μαλινόφσκι, Κουπμάινερς και ο Μπογκά σε ρόλο επιθετικού.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024