Με πρωταγωνιστή τον Ρουσλάν Μαλινόφσκι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η Αταλάντα επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» του Ολυμπιακού με 3-0 και πήρε την πρόκριση στους 16 του Europa League. Η ιταλική ομάδα πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι να στέκεται στην εμφάνιση που έκανε ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τον Μαλινόφσκι. Είχαμε μιλήσει πριν τον αγώνα. Μου είπε ότι θέλει να παίξει. Χαμογελάσαμε σε μία δύσκολη στιγμή (εννοεί τα όσα γίνονται στην Ουκρανία)», ανέφερε για τον Μαλινόφσκι.
Την πρόκριση και τη συνέχεια: Δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει το παιχνίδι (εννοεί από πλευράς δυσκολίας). Αξίζαμε την πρόκριση. Κάναμε δύο νίκες. Πιστεύω για τη συνέχεια πως εάν εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση είμαστε δύσκολη ομάδα για κάθε αντίπαλο. Η πρόκριση για εμάς σημαίνει πιο καλό ηθικό για τη συνέχεια», κατέληξε ο Γκαπερίνι.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Φερνάντο Μπελούτσι φιλοξενεί διάφορες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, αλλά και της μουσικής στο πρότζεκτ «Club Atletico Rock & Roll» που «τρέχει» στο YouTube.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.