Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σμύρνη: Δωρεάν μάσκες υψηλής προστασίας και rapid test για την εκπαιδευτική κοινότητα

Νέα Σμύρνη: Δωρεάν μάσκες υψηλής προστασίας και rapid test για την εκπαιδευτική κοινότητα

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στηρίζει την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης και θα μοιράσει μάσκες υψηλής προστασίας στα σχολεία και θα διενεργήσει δωρεάν rapid test τις εργάσιμες ημέρες.

Kατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης  ξεκίνησαν χθες, 23 Φεβρουαρίου 2022, να διενεργούνται δωρεάν rapid test για την εκπαιδευτική κοινότητα στο Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης, επί της οδού Αρτάκης 78 (δίπλα από τα δημοτικά ιατρεία).

Η δράση θα ισχύει για μαθητές, εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Οι μαθητές θα προσκομίζουν βεβαίωση του Διευθυντή της σχολικής μονάδας. Τα rapid test θα διενεργούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 14:00-19:00, κατόπιν ραντεβού στον τηλεφωνικό αριθμό 2132025941, από τον φαρμακοποιό του Δήμου, κ. Μπουζούκα Χριστόφορο και από την παιδίατρο που συνεργάζεται με τα ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης κα. Καλτσά Μαρία* .

Για τη διοικητική υποστήριξη της δράσης ορίστηκαν στελέχη του Κέντρου Κοινότητας. Οι εργαζόμενοι στη Δράση θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19.

Επιπλέον από το Δήμο Νέας Σμύρνης αγοράστηκαν μάσκες υψηλής προστασίας και θα διατεθούν αμέσως μόλις παραληφθούν στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

*Με τη βεβαίωση του διευθυντή της σχολικής μονάδας οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται επίσης στα Κέντρα Υγείας Καλλιθέας και Νέου Κόσμου όπου γίνονται και εκεί δωρεάν τα rapid test.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024