Τσιτσιπάς: «Είχα δύσκολες στιγμές…»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη του επί του Λάζλο Ντζέρε
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 του Λάζλο Ντζέρε, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τους «16» του τουρνουά του Ακαπούλκο.
Ο έλληνας τενίστας τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Σέρβο, αλλά κατάφερε να καθαρίσει την πρόκριση.
Μετά το τέλος του ματς στάθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε, αλλά και την ηρεμία που επέδειξε στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.
«Ήταν σίγουρα κλειστό ματς και υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο τάι μπρέικ του πρώτου σετ» ανέφερε αρχικά ο Τσιτσιπάς.
«Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά κατάφερα να μείνω ήρεμος και να παίξω σαν να ήταν ένα απλό γκέιμ. Σερβίραμε καλά και οι δύο, είναι κάποιος που μπορεί να βγάλει βαριά χτυπήματα. Στο τέλος όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, και εκεί πρέπει να αποφύγεις τα αβίαστα λάθη» πρόσθεσε ο έλληνας πρωταθλητής.
- Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 1-2: Στο +14 από τη Ρεάλ οι Καταλανοί, έτοιμοι να πανηγυρίσουν τον τίτλο
- Η Φαμαλικάο άφησε εκτός τίτλου τη Μπενφίκα (2-2) και ο Μουρίνιο στον πάγκο τον Παυλίδη
- Μπενίτεθ: «Το να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στην πρώτη τετράδα ήταν επίτευγμα»
- Κούβελος και Πέτζα Στογιάκοβιτς συζήτησαν για την μέλλον του Αντρέι στην Εθνική Ελλάδας μπάσκετ
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στα πλέι άουτ της Super League
- Άρσεναλ – Φούλαμ 3-0: Στο +6 οι Λονδρέζοι με ηγέτη τον Γιόκερες
- LIVE: Οσασούνα – Μπαρτσελόνα
- Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 4-2: Αρκάδες για παραμονή με «τεσσάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442