Τη χαρά του για την πάρα πολύ σημαντική νίκη στη Λαμία έδειξε ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στη συγκέντρωση που είχε η ομάδα του σε όλο το παιχνίδι, ενώ ανέφερε πως παρότι η αποστολή των Αρκάδων για την είσοδο τους στα πλέι οφ μοιάζει δύσκολη, παραμένει να είναι ευχάριστη.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Ήταν σημαντικό το γεγονός πως κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας και στα 95 λεπτά σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια στα οποία η απόδοση μας έπεφτε από ένα σημείο και μετά. Σήμερα καταφέραμε να κρατήσουμε τα καλά μας στοιχεία σε όλο το ματς. Η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλά ευχάριστη. Μαχόμαστε για κάτι όμορφο. Αν θέλουμε να παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες πρέπει να τις νικήσουμε κιόλας».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς, με την ποινή των τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο να μην ισχύουν πλέον.