Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Δικογραφία για αρνητές γονείς που κρατούν εκτός σχολείου 47 μαθητές

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία για αρνητές γονείς που κρατούν εκτός σχολείου 47 μαθητές

Τι ισχυρίζονται για να αποφύγουν κυρώσεις

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων, που αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους σχολείου λόγω των μέτρων για τον κοροναϊό.

Μόλις δύο από τους 49 μαθητές επέστρεψαν στα σχολεία τους στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ οι υπόλοιποι 47 εξακολουθούν να χάνουν μαθήματα και κινδυνεύουν να χάσουν τη χρονιά.

Πρόκειται για μαθητές δημοτικού και νήπια, οι γονείς των οποίων αντιδρούν στα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο  διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, Θανάσης Φροσύνης «μέσω δικηγόρων οι γονείς κατέθεσαν έγγραφα προκείμενου να εγκρίνουμε την διακοπή φοίτησης των παιδιών τους γιατί παρακολουθούν διαδικτυακά μαθήματα σε άλλες χώρες. Αυτό όμως δεν υφίσταται. Τηλεκπαίδευση μπορεί να γίνει εφόσον υπάρχει μετοίκηση».

Είπε μάλιστα ότι υπήρξε περίπτωση κατά την οποία μητέρα έχει πει σε νηπιαγωγό να της δοθεί χαρτί προκειμένου να φορά το παιδί της μάσκα μόνο στο στόμα. Σε άλλη περίπτωση, γονείς αρνητές ισχυρίστηκαν ότι το παιδιά τους κάνουν τηλεκπαίδευση και τα έχουν γράψει σε σχολεία στην Αλάσκα ή στη Μοντάνα!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024