Τεταμένο είναι το κλίμα στην ανατολική Ουκρανία μετά την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία των Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ.
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του in και του MEGA στο Κίεβο, Γιάννης Χαραμίδης, το πρωί της Τρίτης το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στο Λουγκάνσκ χτυπήθηκε από πυρά.
«Έκρηξη τριών μετασχηματιστών σημειώθηκε στον TPP Lugansk στην πόλη Shchastia, στην περιοχή Luhansk, από ρώσους μισθοφόρους. Υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς σε άλλους τρεις» σύμφωνα με την Κρατική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης της Ουκρανίας.
«Από τις 14:30, τρεις μετασχηματιστές καίγονται στο TPP στην πόλη Shchastya.Υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς σε δεύτερο στάδιο (τρεις ακόμη μετασχηματιστές). Το προσωπικό και ο εξοπλισμός της Κρατικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα σε απόσταση ασφαλείας. Οι βομβαρδισμοί δεν σταματούν» αναφέρεται στο μήνυμα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.