Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι σκέφτεται η UEFA για τον τελικό του Champions League στην Αγία Πετρούπολη

Τι σκέφτεται η UEFA για τον τελικό του Champions League στην Αγία Πετρούπολη

Ο τελικός του Champions League θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη, όμως η UEFA κάνει δεύτερες σκέψεις λόγω της κατάστασης που επικρατεί ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία

Η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία είναι λογικό να έχει βάλει την UEFA σε σκέψεις αναφορικά με τον τελικό του φετινού Champions League και την πιθανή μετακίνησή του από την Αγία Πετρούπολη.

Η επέλαση των Ρώσων στα ουκρανικά σύνορα και όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό εκεί, αλλά και το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, έχουν φέρει έντονη ανησυχία στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και όχι μόνο, με αποτέλεσμα ο τελικός του Champions League να μην είναι σίγουρο ότι θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη.

Ο διεθνής Τύπος αναφέρει πως η UEFA παρακολουθεί τις εξελίξεις, διότι ο φετινός μεγάλος τελικός του Champions League έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Ρωσία.

Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει μέχρι τις 28 Μαΐου, όταν και θα διεξαχθεί το ματς από το οποίο θα προκύψει ο νέος κάτοχος του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Προς το παρόν δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη τοποθέτηση παρά μόνο εικασίες και δημοσιεύματα, όμως είναι δεδομένο ότι η UEFA εξετάζει όλα τα δεδομένα και το Γουέμπλεϊ άλλη μια φορά είναι στο επίκεντρο, αφού, αν δε γίνει στην Αγία Πετρούπολη ο τελικός, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024