Τι σκέφτεται η UEFA για τον τελικό του Champions League στην Αγία Πετρούπολη
Ο τελικός του Champions League θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη, όμως η UEFA κάνει δεύτερες σκέψεις λόγω της κατάστασης που επικρατεί ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία
Η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία είναι λογικό να έχει βάλει την UEFA σε σκέψεις αναφορικά με τον τελικό του φετινού Champions League και την πιθανή μετακίνησή του από την Αγία Πετρούπολη.
Η επέλαση των Ρώσων στα ουκρανικά σύνορα και όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό εκεί, αλλά και το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, έχουν φέρει έντονη ανησυχία στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και όχι μόνο, με αποτέλεσμα ο τελικός του Champions League να μην είναι σίγουρο ότι θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη.
Ο διεθνής Τύπος αναφέρει πως η UEFA παρακολουθεί τις εξελίξεις, διότι ο φετινός μεγάλος τελικός του Champions League έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Ρωσία.
Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει μέχρι τις 28 Μαΐου, όταν και θα διεξαχθεί το ματς από το οποίο θα προκύψει ο νέος κάτοχος του ευρωπαϊκού τροπαίου.
Προς το παρόν δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη τοποθέτηση παρά μόνο εικασίες και δημοσιεύματα, όμως είναι δεδομένο ότι η UEFA εξετάζει όλα τα δεδομένα και το Γουέμπλεϊ άλλη μια φορά είναι στο επίκεντρο, αφού, αν δε γίνει στην Αγία Πετρούπολη ο τελικός, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».