Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, αλλά και από την νίκη με 2-1 επί της Μπρέντφορντ, εμφανίσθηκε ο Μικέλ Αρτέτα.
«Παίξαμε πολύ καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες και σουτ προς την αντίπαλη εστία. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στην Premier League, πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες για να πάρεις την νίκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε με μεγάλη αποφασιστικότητα. Καταφέραμε να πετύχουμε το πρώτο γκολ, αλλά ήταν απαραίτητο να σκοράρουμε ξανά, για να εξασφαλίσουμε την νίκη», τόνισε ο Ισπανός προπονητής της Αρσεναλ και πρόσθεσε:
«Είναι κρίμα που δεχθήκαμε γκολ στο τέλος, ειδικά μετά από όλα αυτά. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα, αλλά πλησιάζουμε την πρώτη τετράδα. Νικήσαμε και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε.
Βλέποντας τα αποτελέσματα, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να νικήσεις σε αυτό το πρωτάθλημα. Κόντρα στην Γουλβς (σ.σ. Πέμπτη, 21:45), θα είναι ακόμη ένας πολύ δύσκολο ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε να προοδεύουμε, αυτός είναι ο στόχος μας».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.