Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βεζένκοφ: «Μας άνοιξε η όρεξη, στόχος μας και οι δύο εγχώριοι τίτλοι»

Βεζένκοφ: «Μας άνοιξε η όρεξη, στόχος μας και οι δύο εγχώριοι τίτλοι»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το Κύπελλο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, για τους στόχους στο υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι

Ο Σάσα Βεζένκοφ, σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο της Κρήτης, την αμφισβήτηση που δέχτηκε τα προηγούμενα χρόνια και την όρεξη του Ολυμπιακού για τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη LiveSport:

«Είμαι ευτυχισμένος που μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Δε θα πω ψέματα, ήταν δύσκολα 2,5 χρόνια, αλλά στον πρώτο τελικό που βρεθήκαμε καταφέραμε να κερδίσουμε».

Στην συνέχεια επισήμανε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου φέρνει τη δίψα για περισσότερους τίτλους, την ανάγκη του Ολυμπιακού να πάρει όλους τους εγχώριους τίτλους:

«Με τους τίτλους σού ανοίγει η όρεξη. Πρωταρχικός στόχος ήταν πάντα οι δύο τίτλοι και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στην Ευρώπη. Θα το χαρούμε, όμως πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στην καθημερινότητά μας, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα με μια πολύ καλή ομάδα».

Τέλος, τόνισε: «Μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε περάσει. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά για να καθιερωθώ. Υπήρχαν πολλοί που δεν πίστευαν σε εμένα, αλλά είμαι χαρούμενος που τα 20 άτομα που δουλεύουν στον οργανισμό πιστεύουν. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί με έκαναν να δουλέψω ακόμα περισσότερο, να δω τις αδυναμίες μου και να παρουσιαστώ ακόμα πιο καλός, γιατί μετά από κάθε παιχνίδι θέλω να βλέπω τα κακά και να τα βελτιώνω».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024