Βενζέκοφ και Σλούκας έβαλαν «φωτιά» στην πίστα
Η ομάδα του Ολυμπιακού λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο του Ηρακλείου με τους Σάσα Βενζέκοφ και Κώστα Σλούκα να δείχνουν τις ικανότητές τους και στο τραγούδι.
Η ομάδα του Ολυμπιακού λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Παναθηναϊκού, διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο του Ηρακλείου.
Όπως ήταν λογικό το κλίμα στις τάξεις των ερυθρόλευκων ήταν εξαιρετικό, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να βγάζουν έναν άλλο εαυτό πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους την κατάκτηση του τροπαίου.
Μετά τον Κώστα Παπανικολάου ο οποίος χόρεψε ένα μυθικό… ζεϊμπεκίκο, τον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος ήταν ένα πρόγραμμα μόνος του, ήταν η σειρά των Σάσα Βενζέκοφ και Κώστα Σλούκα να πιάσουν το μικρόφωνο και να «σκοράρουν» και στο τραγούδι.
Τώρα αν το κατάφεραν είναι μια άλλη κουβέντα, το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν αρκετά απολαυστικοί.
Δείτε τους Σάσα Βενζέκοφ και Κώστα Σλούκα να βάζουν «φωτιά» στην πίστα…
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442