Συναγερμός σήμανε, το απόγευμα της Τρίτης, στο Κορωπί, στην περιοχή Κίτσι, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε όχημα στο οποίο επέβαιναν Ρομά.
Εκείνοι αρνήθηκαν και, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, με το όχημά τους επιχείρησαν να πέσουν πάνω στους αστυνομικούς.
Τότε, ο ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί από το διερχόμενο όχημα, καθώς και ένας πολίτης, χωρίς πάντως η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκόμενων στην υπόθεση.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.