Οι διαγωνισμοί του All Star Game μπορεί να μην βλέπονταν φέτος, όμως το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες του ΛεΜπρόν και του Ντουράντ αποζημίωσε πλήρως, με απίστευτο Στεφ Κάρι και Γιάννη να… τραβούν το κουπί για την ομάδα του «Βασιλιά».
Ο Στεφ Κάρι έδειξε γι’ ακόμη μια φορά πως δίκαια θεωρείται ο καλύτερος σουτέρ της ιστορίας, ευστοχώντας σε 16/27 τρίποντα και βάζοντας συνολικά 50 πόντους.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε 30 με 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ, όμως δεν θα μπορούσε να είναι αυτός ο MVP. Ο ΛεΜπρόν ήταν άστοχος, σημείωσε όμως το νικητήριο καλάθι του ματς μέσα στο γήπεδο που πέρασε τόσες σεζόν της καριέρας του. Είναι πλέον δεύτερος σε συμμετοχές στο All Star Game με 18, πίσω μόνο από τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ που έχει 19.
Και φέτος χρησιμοποιήθηκε το ιδιαίτερο format των προηγούμενων ετών. Οι πόντοι των τριών πρώτων περιόδων αθροίζονταν κι έπρεπε να προστεθούν 24 πόντοι στο νούμερο αυτής που προηγείται στην τελευταία περίοδο, ώστε να βρεθεί ο τελικός αριθμός προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου της Μπενφίκα ενόψει του αγώνα με την Μπράγκα, δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για το ενδιαφέρον της Ρεάλ, προς το πρόσωπό του.
Η Ξανθή Μισιρλή μίλησε στο «In» για τους στόχους του τμήματος στο ποδόσφαιρο γυναικών του Ολυμπιακού και εξέφρασε το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να αγωνίζεται με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων.