Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα: Θρήνος για τον αδικοχαμένο 22χρονο φοιτητή - Ήταν διακεκριμένος ποδηλάτης

Λάρισα: Θρήνος για τον αδικοχαμένο 22χρονο φοιτητή – Ήταν διακεκριμένος ποδηλάτης

Το τραγικό περιστατικό που του στοίχισε τόσο άδικα την ζωή συνέβη το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας, από τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή, με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, που έφυγε από τη ζωή νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο παλιού κτίσματος της πόλης.

Ο αδικοχαμένος φοιτητής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά  και έφυγε για σπουδες στην Λάρισα όταν πέρασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, στην εφηβική του ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με την ποδηλασία και ανήκε στο σωματείο Τάλως και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Μάλιστα είχε λάβει πάρα πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε αγώνες.

Το πρωί της Δευτέρας πολίτες περνούν ακόμη από το σημείο που άφησε την τελευταία πνοή του ο φοιτητής – επί της οδού Ασκληπιού κοντά στη συμβολή με την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων – κοντοστέκονται, αφήνουν ένα λουλούδι στη μνήμη του, αδυνατώντας να πιστέψουν το τραγικό συμβάν.

Δείτε τις εικόνες του larissanet:

Τι συνέβη

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 08:00 το πρωί της Κυριακής όταν η διασκέδαση σε παρακείμενο μπαρ για μια παρέα νεαρών κατέληξε σε θρήνο.

Ο 22χρονος φοιτητής με καταγωγή από τα Χανιά, διερχόμενος από το σημείο – και υπό συνθήκες που διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας – καταπλακώθηκε από κολώνα που συγκρατούσε τη μεταλλική πόρτα εγκαταλελειμμένης οικίας επί της οδού Ασκληπιού, στη συμβολή με την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024