
Ουκρανία: «Ήρθε η ώρα για κυρώσεις στη Ρωσία», λέει το Κίεβο
Η δήλωση του Κουλέμπα ακολούθησε την ανακοίνωση της Ρωσίας και της Λευκορωσίας για παράταση των στρατιωτικών τους ασκήσεων κοντά στα ουκρανικά σύνορα
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα δήλωσε σήμερα ότι ήρθε η ώρα η Δύση να εφαρμόσει τουλάχιστον τμήμα των κυρώσεων που έχει προετοιμάσει εις βάρος της Ρωσίας.
“Πρέπει να σταματήσουν τη Ρωσία αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε πως εξελίσσονται τα γεγονότα”, είπε.
Η δήλωση του Κουλέμπα ακολούθησε την ανακοίνωση της Ρωσίας και της Λευκορωσίας για παράταση των στρατιωτικών τους ασκήσεων κοντά στα ουκρανικά σύνορα με τους δυτικούς ηγέτες να προειδοποιούν για επικείμενη ρωσική εισβολή ενώ οι συγκρούσεις εντείνονται στην ανατολική Ουκρανία.
“Ηρθε η ώρα να δράσουμε. Λέω επισήμως ότι υπάρχουν όλοι οι λόγοι για την εφαρμογή τουλάχιστον τμήματος των κυρώσεων που έχουν προετοιμαστεί εις βάρος της Ρωσίας τώρα”, είπε ο Κουλέμπα σε τηλεοπτική του ενημέρωση από τη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
- Άγιος Δημήτριος: Διεκόπη για τις 20 Μαΐου η δίκη των τριών 20χρονων που κατηγορούνται για «υπόθαλψη εγκληματία»
- «Η γη της ελιάς»: Τα μυστικά αρχίζουν να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Έτοιμο το θέατρο Κρήνης στην Πάτρα
- Κυπελλούχος Ελλάδας Betsson ο ΟΦΗ, σε έναν ιστορικό τελικό
- Ιράν: Η μαντίλα πέφτει σιγά-σιγά, αλλά οι περιορισμοί παραμένουν


