Πρωταγωνιστής σε ένα σκηνικό βίας ήταν ο Φιλ Φόντεν χθες το βράδυ, λίγη ώρα μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τότεναμ στο «Έτιχαντ».
Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός πήρε τον… δρόμο για να δει έναν αγώνα πυγμαχίας.
Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν καλά για τον ίδιο, αλλά και για τη μητέρα του. Την ώρα που έμπαινε προς τη VIP σουίτα του, εμφανίστηκαν κάποιοι οπαδοί (άγνωστο ποιας ομάδας) και του τα… έψαλλαν στα «γαλλικά».
Ο 21χρονος δεν αντέδρασε, ωστόσο η μητέρα του δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί με αποτέλεσμα να απαντήσει και να σπρώξει τον έναν.
Η κατάσταση ωστόσο ξέφυγε εντελώς, καθώς ο οπαδός απάντησε και μάλιστα τη γρονθοκόπησε! Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται και ο Φιλ Φόντεν ο οποίος βγήκε έξω από τη σουίτα και προσπάθησε να υπερασπιστεί τη μητέρα του, ρίχνοντας μερικές… ψηλές.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.