Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 24η αγωνιστική της Superleague, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων μετά τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού των «κιτρινόμαυρων».
Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα μετά την καθιερωμένη σύσκεψη για το σημερινό ματς, η αντιπροσωπεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, με επικεφαλή τον Χρήστο Καρυπίδη, κατέθεσε λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.
Συνέχεια για τις πανελλαδικές σήμερα με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στην Άλγεβρα - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις
Πρόκειται για το δεύτερο -και τελευταίο- μάθημα Γενικής Παιδείας που δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές, καθώς από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουνίου 2025, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας