Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό: Ποιοι θα μπουν στο γήπεδο στον αγώνα Ολυμπιακός – Αταλάντα

Οριστικό: Ποιοι θα μπουν στο γήπεδο στον αγώνα Ολυμπιακός – Αταλάντα

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να έχουν κλεισμένη θέση στο γήπεδο

Την ερχόμενη Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα έχει μπροστά του έναν μεγάλο τελικό. Έναν τελικό επιβίωσης. Ο επαναληπτικός με την Αταλάντα είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Ένα παιχνίδι που δίνει πρόκριση στις «16» ομάδες του Europa League. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός θα έχει ένα έξτρα, πολύ μεγάλο «όπλο» στα χέρια του. Και αυτό δεν είναι άλλο από την παρουσία του κόσμου.

Όπως είναι γνωστό από την περασμένη εβδομάδα, η κυβέρνηση και οι ειδικοί έδωσαν το ελεύθερο, ώστε στα γήπεδα να μπαίνει κόσμος που ισούται με το 50% της χωρητικότητας των εξεδρών. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα δει περίπου 16.000 οπαδούς του να βρίσκονται στις κερκίδες του Γεώργιος Καραϊσκάκης το βράδυ της Πέμπτης. Στο πρώτο παιχνίδι παρουσία τόσου κόσμου από τις 12 Δεκεμβρίου και την αναμέτρηση με τον Άρη.

Όπως είναι λογικό, πολύς είναι ο κόσμος που αναρωτιέται και αναζητά απαντήσεις σχετικά με το ποιοι θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» τόσο στην αναμέτρηση με την Αταλάντα όσο και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια των Ερυθρόλευκων. Με την απάντηση να είναι ξεκάθαρη, αναφορικά με τους «σίγουρους»: αυτοί δεν είναι άλλοι από τους κατόχους καρτών διαρκείας του Ολυμπιακού. Αυτοί θα μπουν όλοι στα παιχνίδια των Ερυθρόλευκων, όπως άλλωστε είναι και το λογικό, από τη στιγμή που έχουν προπληρώσει τη θέση τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πέραν της παρουσίας όλων των οπαδών που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποια λίγα εισιτήρια θα βγουν και προς διάθεση στο κοινό. Χωρίς, ωστόσο, να είναι ακόμη δυνατό να διασαφηνιστεί ποιος θα είναι ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων που θα διατεθούν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ακόμη στον Πειραιά δε γνωρίζουν πόσα εισιτήρια θα ζητήσει η Αταλάντα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ πρέπει να ξεκαθαριστεί πόσα θα πάρουν η UEFA και οι χορηγοί. Κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί τη Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τους πρωταθλητές.

Είναι αυτονόητο πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπαίνουν σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα, και όσο υπάρχουν περιορισμοί ο Ολυμπιακός θα θέτει προς διάθεση τα υπόλοιπα εισιτήρια που μένουν χωρίς «μόνιμο» κάτοχο.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024