Το θρίλερ της Πάτρας στο «Τούνελ»: Για απροσδιόριστη αιτία θανάτου μιλάει ο ιατροδικαστής
Ο ιατροδικαστής κ. Σωτήρης Μπουζιάνης, που νεκροτόμησε το 9χρονο κοριτσάκι, μιλώντας στο «Τούνελ», τόνισε πως η ανακοπή καρδιάς είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία του θανάτου.
«Είναι απροσδιόριστη η αιτία θανάτου της. Δεν υπάρχει μία σαφής εικόνα στο που μπορεί να οφείλεται. Η καρδιακή ανακοπή είναι ένας όρος άτυπος. Επόμενο είναι να σταματήσει η καρδιά να λειτουργεί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι σώνει και καλά είναι καρδιογενής η αιτιολογία θανάτου. Μπορεί να είναι και από άλλα αίτια, τα οποία δεν γνωρίζουμε αυτήν την στιγμή.
»Από τη νεκροτομή μακροσκοπικά δεν βρέθηκε κάτι, αναμένουμε τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. Τα δύο παιδιά είχαν διαφορετική αιτία. Το ένα είχε λευχαιμία, το άλλο είχε πρόβλημα στην καρδούλα του. Δεν είναι για να πάμε προς το γενετικό. Για να το πηγαίναμε προς το γενετικό έπρεπε και τα τρία παιδιά να μας βγουν με την ίδια αιτία. Με κάποια προδιάθεση μάλλον».
Ο κύριος Μπουζιάνης αναφέρθηκε και στα αίτια που πιθανόν να οφείλονται για την τετραπληγία του 9χρονου κοριτσιού.
«Για να μείνει τετραπληγικό, θα πρέπει να μην υπήρχε οξυγόνωση του εγκεφάλου. Δεν μπορώ να ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό. Από την τοξικολογική και ιστολογική εξέταση, μπορούμε να πάρουμε κάποιες απαντήσει και να δούμε τι προκάλεσε το θάνατο. Το θέμα όμως είναι να βρούμε τι προκάλεσε τη μη οξυγόνωση του εγκεφάλου».
- Live η κρίσιμη 8η αγωνιστική των play out της Super League
- Η Alter Ego Ventures επενδύει στην Alterlife
- Βέσελι: «Σταματάω με ευγνωμοσύνη και περηφάνια»
- Κρήτη: «Δεν θυμάται, μου είπε μόνο ότι την πάτησε αυτοκίνητο και τσακώθηκαν», λέει η μητέρα της 28χρονης που βρέθηκε αιμόφυρτη
- Τόμπσον: «Αυτό είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας μου»
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης – Ελεύθεροι οι 39 προσαχθέντες για τα επεισόδια στο ΑΠΘ
- Νέα Αριστερά: «Έπεα πτερόεντα» τα μεγαλόπνοα αρδευτικά έργα ΣΔΙΤ της κυβέρνησης – Απεντάσσονται με κρότο ανικανότητας
- Ποιος είναι ο Σταύρος Φλώρος που τραυματίστηκε σοβαρά στο Survivor
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442