Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Οι φίλοι του Άλκη δεν αναγνώρισαν αυτόν που σκότωσε τον 19χρονο

Δολοφονία Άλκη: Οι φίλοι του Άλκη δεν αναγνώρισαν αυτόν που σκότωσε τον 19χρονο

Σκοπός είναι να αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής του καθενός, από τους 12 κατηγορούμενους, στο έγκλημα, σε συνδυασμό με τα άλλα ευρήματα, όπως είναι τα αποτυπώματα και το DNA, από το δρεπάνι και από το μαχαίρι που βρέθηκαν, όπως επίσης και το βιντεοληπτικό υλικό από τη σκηνή του εγκλήματος

Συνεχίστηκε στη Θεσσαλονίκη η διαδικασία της αναγνώρισης των δραστών της δολοφονίας του Άλκη, από τους φίλους του 19χρονου φοιτητή, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί του το μοιραίο βράδυ.

Οι μάρτυρες είδαν τον κάθε κατηγορούμενο ξεχωριστά ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας grtimes.gr, οι φίλοι του Άλκη δεν αναγνώρισαν ποιος ή ποιοι κατάφεραν τα θανατηφόρα χτυπήματα στον φίλο τους.

Αναγνώρισαν μόνο έναν

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αναγνωρίστηκε μόνο ο νεαρός ο οποίος ρώτησε τους φιλάθλους του Άρη «τι ομάδα είστε».

Πρόκειται για τον 20χρονο Αλβανό, συνοδηγό του πρώτου αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται ότι χρησιμοποίησε μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε με αυτό στο χέρι.

Η διαδικασία γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, παρουσία της 7η τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Σκοπός είναι να αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής του καθενός, από τους 12 κατηγορούμενους, στο έγκλημα, σε συνδυασμό με τα άλλα ευρήματα, όπως είναι τα αποτυπώματα και το DNA, από το δρεπάνι και από το μαχαίρι που βρέθηκαν, όπως επίσης και το βιντεοληπτικό υλικό από τη σκηνή του εγκλήματος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024