Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Λαζόπουλος: Γιατί κόπηκε το Αλ Τσαντίρι;

Λάκης Λαζόπουλος: Γιατί κόπηκε το Αλ Τσαντίρι;

«Δεν έχω καμία διάθεση να σατιρίσω», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ ανέφερε και τις προϋποθέσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για το τέλος του Αλ Τσαντίρι Νιουζ κι αν θα επέστρεφε ξανά με κάτι παρόμοιο στην τηλεόραση.

«Ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που σταμάτησε η εκπομπή. Τον καιρό που σταμάτησε ήταν η πιο δημοφιλής. Τι να εξηγώ τι κατά βάθος είμαι εγώ; Έχει να κάνει με το ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει πιο εκεί για να κάνουμε αυτά» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Τώρα δεν έχω καμία διάθεση. Θα είχα υλικό αλλά δεν έχω καμία διάθεση. Δεν μπορώ να καθίσω 16 ώρες την ημέρα να βλέπω βίντεο. Τότε μπορούσα. Θα επέστρεφα με μία σειρά που να μου αρέσει και να γράφω. Δεν μου άφησε καμία πικρή γεύση αυτό γιατί ήμουν τόσο στα προβλήματα με την Τασούλα, που δεν με αφορούσε καθόλου αυτό. Όταν ελευθερωθούν τα πράγματα στα μυαλά των ανθρώπων, θα μπορέσω να είμαι ξανά και να μιλήσω» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024