Λίγοι θα τον θυμούνται με την πράσινη φανέλα. Άλλωστε δεν έμεινε παρά λίγους μήνες στον Παναθηναϊκό, επί εποχής Μαρίνου Ουζουνίδη. Είχε προλάβει όμως να σημειώσει δύο γκολ σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ένα απέναντι στην Γκαμπάλα και ένα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Έξι χρόνια μετά συναντάμε τον Μπράιαν Καμπέσας ως μέλος της Αταλάντα, έστω και αν δεν αγωνίζεται σ’ αυτή. Καθώς έχει δοθεί δανεικός στην Κοτσαέλισπόρ της Τουρκίας.
Ο Καμπέσας ήταν ένας παίκτης που η Αταλάντα είχε ανακαλύψει το καλοκαίρι του 2016 και τον είχε αποκτήσει από την Ιντεπεντιέντε του Εκουαδόρ. Μάλιστα είχε σπαταλήσει τότε κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει στο Μπέργκαμο. Σε ηλικία 19 ετών.
Η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε από τους Ιταλούς ως δανεικός ο μεσοεπιθετικός από του Εκουαδόρ ήταν ο Παναθηναϊκός, το καλοκαίρι του 2017. Έμεινε μονάχα για έξι μήνες, αφού μετά ξεκίνησαν και τα οικονομικά προβλήματα των «πράσινων», αλλά είχε σκοράρει το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού στην ήττα με 2-3 στη Λεωφόρο από την Μπιλμπάο.
https://youtu.be/2hArPE0W1mc
Στην Αταλάντα επίσης δεν έχει καταφέρει να… στεριώσει. Σε έξι χρόνια μετράει μία επίσημη συμμετοχή, τον Απρίλιο του 2017 σε ένα ματς απέναντι στη Ρόμα παίζοντας για 22 λεπτά. Στα 25 του χρόνια μοιάζει με… γυρολόγο των γηπέδων.
Παναθηναϊκός, Αβελίνο, Φλουμινένσε, Έμελεκ, Κοτσαελισπόρ είναι ήδη οι ομάδες στις οποίες έχει δοθεί δανεικός. Το συμβόλαιό του με την Αταλάντα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο που έρχεται, πλέον ο παίκτης που κάποτε κόστιζε τρία εκατομμύρια κοστίζει μόλις 300.000 ευρώ και ακόμα και οι οπαδοί της Αταλάντα μπορεί να μη… θυμούνται καν πως ο Καμπέσας ανήκει ακόμα στην ομάδα τους.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.