Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο

Έτσι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το δύσκολο ματς με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο με τριάδα στην άμυνα

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (22:00) ένα σπουδαίο ματς στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα, στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στην ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, όμως στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ζωντανούς, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Καραϊσκάκη σε μία βδομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι στα νοκ-άουτ και γι’ αυτό έχει προετοιμάσει τους παίκτες του κατάλληλα, γνωρίζοντας ταυτόχρονα πως η ιταλική ομάδα θα πιέσει πολύ την άμυνα των Πειραιωτών.

Ο πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Μπεργκαμάσκι και όλα δείχνουν ότι θα προτιμήσει να πάει με τριάδα στην άμυνα για να είναι πιο ασφαλής στα μετόπισθεν και διάταξη 3-4-3.

Από εκεί και πέρα φαίνεται να έχει κατασταλάξει και σε πρόσωπα, με το μόνο δίλημμα που μοιάζει να υπάρχει να είναι το αν θα προτιμηθεί ο Μπουχαλάκης αντί του Μασούρα. Συγκεκριμένα, ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με την τριάδα των κεντρικών αμυντικών να αποτελείται από τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σισέ.

Στις δύο πλευρές θα είναι από τα δεξιά ο Λαλά και από τα αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά. Η τριάδα μπροστά αναμένεται να αποτελείται από τους Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα και Ελ Αραμπί, με τον αφρικανό μεσοεπιθετικό να έχει και έναν πιο ελεύθερο ρόλο.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως ο Μαρτίνς έχει δοκιμάσει και μια μίνι… μετατροπή στο σχηματισμό, και από 3-4-3 να γίνει 3-5-2. Σε αυτήν την περίπτωση «επιστρατεύεται» ο Μπουχαλάκης ως τρίτος στον άξονα και ο Αγκιμπού θα πάει στο πλευρό του Ελ Αραμπί στην επίθεση, με αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο ο Μασούρας. Αυτή φαίνεται να είναι και η μοναδική διαφοροποίηση που σκέφτεται ο πορτογάλος τεχνικός, με βάση αυτά που έχει δοκιμάσει στις τελευταίες προπονήσεις.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024